söndag 8 juni 2014

Säsongspremiär

Onsdagen den 11 är dagen här - vi öppnar för säsongen. Årets öppettider är desamma som förra året, 18-20. Vi har också nöjet att upprepa en av våra premiärtraditioner: Kören Chorus kommer och sjunger in sommaren under kvällen.

















Med sommarpremiären kommer också räksmörgåsarna in i sortimentet. De görs enligt samma recept som förra året och säljs till samma pris. Men förutom dessa efterlängtade smörgåsar har vi förstås en hel massa andra hembakta läckerheter på menyn:



Som vanligt serverar vi barnens favoriter, chokladbollar och Frisses kanelbullar. För chokladälskarna har vi både vita och mörka chokladbakelser (finns också gluten- och laktosfria) med färska bär, och givetvis förra årets nya favoriter, Going nuts-kakor. Andra favoriter från tidigare år är morotskaka (finns gluten- och laktosfri) och gubbarberpaj. Blir det en varm kväll kan vi rekommendera vår frozen cheesecake eller vår hemgjorda glass.



För dem som vill ha något matigare har vi smörgåsar med salami och brie, brie och soltorkade tomater eller ost och grönsaker på två sorters hembakat bröd. Vill någon istället ha ett lättare fika så finns våra biscotti (även gluten- och laktosfria) och ett sortiment av andra småkakor.

Hjärtligt välkomna på onsdag!