onsdag 22 juli 2015

Bok, stipendie och trubadurkväll

Nu är vi mitt i säsongen och har flera nyheter att uppmärksamma er på. Läs gärna vidare!

På allmän begäran har vi nu gjort en nyutgåva av bokcaféets receptbok, där man också kan läsa om skolhusets historia och om föreningen. Perfekt för den som vill minnas sommaren i bakad form längre fram i höst. Boken kostar 75:- att köpa, men medlemmar får boken till självkostnadspris 50:-
Onsdagen den 29 juli har vi trubadurkväll på caféet. Ewa Nilsson tolkar dikter av Martin Lund på gitarr. Det går också att köpa ett exemplar av diktsamlingen Stjärnbarn av Martin själv under kvällen. Kom och lyssna på vacker musik under sommarkvällen.


Till sist behöver vi våra gästers hjälp med nomineringar till årets kulturstipendium. Som vanligt letar vi efter en person eller grupp i Köpingstrakten som delar med sig av kultur i någon form till andra. Vi tar emot nomineringar via mail eller facebook (eller skriv en lapp och ge oss under en cafékväll). Vi vill ha personens/personernas namn, kontaktuppgifter och din motivering till varför just de ska få årets stipendie. Även i år kommer pengarna från våra medlemsavgifter.