söndag 15 maj 2016

Vårmarknadsinfo

Om precis en vecka (söndag) är det dags för vårmarknad på Skolans bokcafé i Ekebybro. Årets upplaga går till på samma vis som vi alltid kör.  Vi startar klockan 11 och slutar klockan 15, caféet och bokloftet är öppet som vanligt.

Det blir bakluckeloppis i år igen, och de försäljare som säljer blandade varor från sina bilar kommer att stå på parkeringen närmast skolhuset
(Gäster hänvisas vänligen till stora planen lite längre bort. Följ skyltningen!). De försäljare som säljer växter, hantverk eller mat kommer att få plats på innergården närmast caféet. Till mångas förtjusning kommer vi att tjuvstarta räksmörgås-säsongen redan till vårmarknaden!Nedanför följer lite information riktad specifikt till dem som bokat plats på bakluckeloppis eller marknad. Till övriga vill vi bara säga hjärtligt välkomna på söndag!


Info till försäljare: Det finns möjlighet att boka plats på årets marknad ända fram till lördag kväll. Ring på 070-721 36 59 eller maila oss på skolansbokcafe@gmail.com
På söndagen har alla som vill tillgång till platserna från 9.30 på morgonen. För dem som ska sälja från bord och stå på innergården ber vi att bilar/fordon som inte ska användas att sälja ifrån ska vara flyttade från gården till parkering senast 10.45.
Marknaden börjar klockan 11.00 och vi kommer att gå runt och ta upp betalning för platserna vid lunchtid. Eftersom det är första gången för säsongen som caféet har öppet, har vi ont om växel och kan med största säkerhet inte hjälpa till att växla åt försäljarna. Vi beklagar.
Hjärtligt välkomna på söndag, och vi håller alla tummar för fint väder!