tisdag 16 april 2019

Vårmarknad 2019

Söndagen den 19 maj mellan klockan 11 och 15 är det dags igen för bokcaféets vårmarknad/bakluckeloppis. Redan nu går det bra att börja boka plats på mail skolansbokcafe@gmail.com eller på telefon 0707213659.

Här kommer lite mer info:

Kostnad: Alla platser kostar 50:- Betalning sker under marknaden, ingen för- eller efterbetalning. Det går bra att betala med swish.

Placering: Vi försöker vanligen göra så att vi placerar säljare med marknadsvaror eller växter på grusgården närmast caféet och bakluckeloppis-säljare på gräsmatta. Man får gärna önska samma plats som tidigare år, men vi kan inte lova att det blir exakt samma ställe. Funktionärer har rätt att placera om säljare för bästa möjliga placering för alla.

Åtkomst till plats: Alla säljare har tillgång till sin plats från 9.30 samma dag. Bilar för avlastning måste vara flyttade och parkerade senast 10.30.

Mat: Det finns smörgåsar och korv med bröd att köpa i caféet.

Storlek på plats: Det utrymme man får motsvarar ungefär en vanlig parkeringsruta. Det går bra att ställa klädställ mm utanför bilar på bakluckeloppisen, men tänk på att eventuella utryckningsfordon måste ha plats att obehindrat köra in på marknaden. Håll mittengångarna rena från varor och ställ.

Släpvagn: Om ni önskar ha ett släp med på bakluckloppisen vill vi att ni bokar två platser. ni betalar då 100:- för utrymmet. Meddela detta vid bokning.

Hjärtligt välkomna på marknaden!